
Dywersyfikacja działalności hotelu SUPERFALA w ramach wsparcia HoReCa dla MŚP z regionu łódzkiego.
Przedsiębiorstwo SUPERFALA Sp. z o.o. otrzymało dofinansowanie na realizację przedsięwzięcia pn.: „Dywersyfikacja działalności hotelu SUPERFALA w ramach wsparcia HoReCa dla MŚP z regionu łódzkiego.” – ze środków Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności.
Głównym celem przedsięwzięcia są działania przyczyniające się do dywersyfikacji działalności hotelu SUPERFALA znajdującego się w bezpośrednim sąsiedztwie urokliwego Zalewu Jeziorsko. W ramach już funkcjonującego obiektu hotelowego zdecydowaliśmy się wdrożyć do oferty nowe usługi związane z projekcją filmów w plenerze tzw. kino letnie oraz solarium. Nowe usługi dotyczyć będą działalności w ramach kodów PKD 59.14.Z Działalność związana z projekcją filmów oraz 96.04.Z Działalność usługowa związana z poprawą kondycji fizycznej.

Rozwój gospodarki turystycznej poprzez budowę obiektu turystycznego hotelu Superfala Ostrowie Warckim.
Celem projektu pn.: „Rozwój gospodarki turystycznej poprzez budowę obiektu turystycznego hotelu Superfala Ostrowie Warckim” jest wykorzystanie i rozwój potencjału endogenicznego regionu łódzkiego opartego na walorach przyrodniczo-kulturowych, szczególnie w aspekcie tworzenia warunków sprzyjających rozwojowi gospodarki turystycznej, w tym powstawania nowych miejsc pracy, poprzez budowę obiektu hotelowego wraz z infrastrukturą techniczną oraz zagospodarowaniem działki.

Rozwój gospodarki turystycznej poprzez rozbudowę obiektu turystycznego hotelu Superfala w Ostrowie Warckim.
Celem projektu pn.: ” Rozwój gospodarki turystycznej poprzez rozbudowę obiektu turystycznego hotelu Superfala w Ostrowie Warckim” jest wykorzystanie i rozwój potencjału endogenicznego regionu łódzkiego opartego na walorach przyrodniczo -kulturowych, szczególnie w aspekcie tworzenia warunków sprzyjających rozwojowi gospodarki turystycznej, w tym powstawania nowych miejsc pracy, poprzez rozbudowę obiektu hotelowego wraz z infrastrukturą oraz zagospodarowaniem działki.

Wdrożenie rozwiązań cyfrowych w zakresie zarządzania obiektem hotelowym i gastronomicznym oraz automatyzacji procesu meldowania w celu zapewnienia bezpiecznej obsługi gości hotelowych i wzrostu bezpieczeństwa personelu w warunkach pandemii.
Głównym celem projektu jest wdrożenie rozwiązań informatycznych sprzyjających zachowaniu najwyższego reżimu sanitarnego oraz dystansu społecznego w sposób, który nie wpłynie negatywnie na atrakcyjność oferty turystycznej obiektu.